Kijk op Castricum is een uitgave van Uitkijkpost Media B.V.

Kijk op Castricum van 13 december 2017

In deze editie van ‘Kijk op Castricum’ kun je lezen over operatie Steenbreek, een mooie actie van Kruijswijk Tweewielers en wat moet je doen (of juist niet) als je Schotse hooglanders tegenkomt in ons duingebied?

Maar er is natuurlijk ook veel lokaal en regionaal nieuws over de diverse kerstconcerten en -uitjes de komende weken. Kortom, genoeg te lezen!

Kijk op Castricum van 29 november 2017

In de Kijk op Castricum van deze week lees je natuurlijk alles over de vermissing van Michael Haver. Ook de voorlopige uitslag van de vuurwerkpoll op onze website komt aan bod en hoe krijgen we inwoners van onze gemeente van het gas af.

Kijk op Castricum van 15 november 2017

Vandaag kun je in de ‘Kijk op Castricum’ lezen over de tuinadviezen van de Technasiumleerlingen van het Bonhoeffercollege Castricum, een verslag van het begrotingsberaad, het unieke talent van CSV Rolstoelhandbal en de verhuizing van Hairstyle4you naar de Torenstraat en natuurlijk nog veel meer regionaal nieuws. Kortom, genoeg te lezen.

Kijk op Castricum van 1 november 2017

Het is al weer tijd voor een nieuwe ‘Kijk op Castricum’ met hierin deze week een verslag van de stormachtige eerste strand- en duinloop van AV Castricum, een veiling in Limmen voor kerk en jeugd, de viering van allerzielen op 8 november en de nieuwe bluspakken van de Brandweer Castricum.

Kijk op Castricum van 18 oktober 2017

Vandaag in de Kijk op Castricum een uitgebreid verslag van de raadsvergadering over o.a. het nieuwe zwembad, verder aandacht voor de beroepenmarkt op het Bonhoeffercollege Castricum, de verjaardag van Huis van Hilde en de waterdag bij Bezoekerscentrum De Hoep.

Kijk op Castricum van 4 oktober 2017

Vandaag is het al weer tijd voor een nieuwe ‘Kijk op Castricum’ Met daarin een artikel over de nieuwe sociale huurwoningen aan de Eerste Groenelaan, een geheimzinnige paddenstoelenexcursie en natuurlijk besteden we ook aandacht aan de Kinderboekenweek. Je kunt het hier alvast online lezen. Veel leesplezier!

Kijk op Castricum van 20 september 2017

Deze week in Kijk op Castricum een uitgebreid artikel over het Technasium project in onze gemeente, een mooie pagina ‘duurzaam in Castricum, een orgelconcert in de Pancratiuskerk en waarom staat er een heks op de voorpagina?

Kijk op Castricum van 6 september 2017

En dan is de zomervakantie voorbij en valt er weer een nieuwe Kijk op Castricum in de brievenbus of op de mat. Hierin valt van alles te lezen over de vele evenementen van komend weekend; het open monumenten weekend, de Truckrun, die o.a. door Castricum en Limmen zal rijden, de 2e editie van Bakkum Bruist en de 1/8e triatlon, die zondag wordt gehouden.

Kijk op Castricum van 26 juli 2017

Goedemorgen, het is al weer tijd voor de nieuwe ‘Kijk op Castricum’. In deze editie kun je lezen over de landelijke aandacht voor het project ‘Turn-Over’, de opening van het beweegschoolplein van de Juliana van Stolbergschool en de berisping van het college vanwege de bomenkap.

De volgende editie verschijnt op woensdag 6 september. Online blijven we wel (iets minder frequent) nieuws brengen. Het team van Kijk op Castricum wenst je een fijne vakantie!

Nu op de Kijk op Castricum website

  • Castricumse 'No Excuse' in De Oude Keuken

    Zondag 24 juni is No Excuse terug in De Oude Keuken met hun onvolprezen "muziek van de keukentafel". Met bas, gitaar, percussie en meerstemmige zang. Liedjes die je niet vaak hoort en wereldhits in een nieuw jasje: Paul Simon, Sting, Norah Jones, noem […]