Kijk op Castricum is een uitgave van Uitkijkpost Media B.V.

Kijk op Castricum van 13 december 2017

In deze editie van ‘Kijk op Castricum’ kun je lezen over operatie Steenbreek, een mooie actie van Kruijswijk Tweewielers en wat moet je doen (of juist niet) als je Schotse hooglanders tegenkomt in ons duingebied?

Maar er is natuurlijk ook veel lokaal en regionaal nieuws over de diverse kerstconcerten en -uitjes de komende weken. Kortom, genoeg te lezen!

Kijk op Castricum van 29 november 2017

In de Kijk op Castricum van deze week lees je natuurlijk alles over de vermissing van Michael Haver. Ook de voorlopige uitslag van de vuurwerkpoll op onze website komt aan bod en hoe krijgen we inwoners van onze gemeente van het gas af.

Kijk op Castricum van 15 november 2017

Vandaag kun je in de ‘Kijk op Castricum’ lezen over de tuinadviezen van de Technasiumleerlingen van het Bonhoeffercollege Castricum, een verslag van het begrotingsberaad, het unieke talent van CSV Rolstoelhandbal en de verhuizing van Hairstyle4you naar de Torenstraat en natuurlijk nog veel meer regionaal nieuws. Kortom, genoeg te lezen.

Nu op de Kijk op Castricum website

  • Muzikale veilingavond The Cast

    Op zaterdag 20 januari aanstaande wordt de aula van het Clusius College omgetoverd tot een theater annex veilinghuis. Leden van The Cast hebben prachtige kavels ingebracht die geveild worden. Door optredens van The Cast en The Think BIG-Band van Emergo is […]