Een vertrouwde mix van gemeentelijk nieuws, verenigingsnieuws, bijzondere gebeurtenissen, dorpsberichten en natuurlijk acties en aanbiedingen van de winkeliers en ondernemers; voor, door en over Uitgeesters, Uitgeest en omgeving.

De Uitgeester van 21 maart 2018

Op de dag van de gemeenteraadsverkiezingen en aan het begin van de lente staat De Uitgeester van 21 maart in het teken van het voorjaar.

De Uitgeester van 14 maart 2018

De Uitgeester is deze week extra dik! Vol met artikelen over de verkiezingen: de verkiezingsprogramma’s, interviews en het verslag over het debat. Daarnaast ook veel ander sport- en dorpsnieuws, columns, foto’s en het thema Zorg & Welzijn

De Uitgeester van 7 maart 2018

Wat een verschil met vorige week, nu is het voorjaar! We blikken in De Uitgeester van vandaag, 7 maart, natuurlijk terug op de paar prachtige, unieke ijsdagen die we hebben gehad. Verder een nieuwe maar toch ook vertrouwde columniste (Monique) en ‘Door de lens van Bus’, heel veel politieke berichten en ook het ‘gewone’ dorpsnieuws. Kortom: heel veel te lezen deze week.

De Uitgeester van 28 februari 2018

In De Uitgeester van vandaag, 28 februari, aandacht voor de ijsbaan. Verder weer veel artikelen van de politieke partijen in Uitgeest en hun standpunt over een nieuw vraagstuk.

Deze week ook 2 bijzondere pagina’s over De Uitgeester toen en nu mét hele leuke aanbiedingen!

De Uitgeester van 21 februari 2018

In De Uitgeester van deze week leest u over activiteiten in de voorjaarsvakantie zoals het Sportspektakel en de tentoonstelling bij het Huis van Hilde en waarschuwt wijkagent Pals voor inbrekers. Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen ook weer veel berichten van de partijen in Uitgeest.

De Uitgeester van 14 februari 2018

Er ligt weer een nieuwe krant voor Uitgeest klaar op deze Valentijnsdag. Hierin aandacht voor de herdenking van de vliegramp bij Fort Veldhuis, belangrijk nieuws over de samenwerking tussen de uitgeverijen van De Uitgeester en de Uitgeester Courant, een column over ziektekiemen, sportnieuws en weer veel artikelen over de politieke partijen in Uitgeest. Oftewel, genoeg om te lezen op deze mooie dag.

De Uitgeester van 7 februari 2018

Carnaval, de vrijwilliger van de maand, verspagina, politieke partijen aan het woord, columns, sport- en ander nieuws. Je leest het allemaal in De Uitgeester van deze week!

De Uitgeester van 31 januari 2018

Alweer de laatste krant van januari ligt voor je klaar. We besteden hierin aandacht aan ons 120-jarig jubileum met een mooie felicitatie van de burgemeester. Daar zijn we best trots op! Verder kun je lezen over de vorderingen van de bierbrouwerij aan de Lagendijk, weer veel aandacht voor de politieke partijen, hun plannen en ideeën, positief nieuws voor de SUS, de plannen voor Geesterheem en veel meer.

De Uitgeester van 24 januari 2018

De Uitgeester van 24 januari is nu te lezen, met o.a. antwoord op:
– Wat heeft de grote storm van vorige week in Uitgeest nagelaten?
– Welke Uitgeestse is de nieuwe regionale voorleeskampioen?
– Wat is de visie van de politieke partijen over een IKC?
– Wie is de nieuwe jeugdkampioen Dart (ja, ja, hij komt uit Uitgeest!)?
En natuurlijk nog veel meer. Veel leesplezier op deze warme januaridag.