Een vertrouwde mix van gemeentelijk nieuws, verenigingsnieuws, bijzondere gebeurtenissen, dorpsberichten en natuurlijk acties en aanbiedingen van de winkeliers en ondernemers; voor, door en over Uitgeesters, Uitgeest en omgeving.

De Uitgeester van 20 juni 2018

Het is woensdag dus vandaag valt er weer een nieuwe Uitgeester op de mat, die je nu al online kunt lezen. We blikken hierin terug op de examenuitslagen en het Open Tuinen weekend. En hoe staat het eigenlijk met de formatie van een nieuw college? Daarnaast kijken we ook vooruit naar de Kunstroute, het slot van de Zwem4Daagse en de Veteranendag

De Uitgeester van 13 juni 2018

Waarom is de Bonte Vivant gesloten? Wat is het succes van ’t Schippersrijk? Wat is het geheim van MHCU MD1? Wat weet je allemaal over paling? De antwoorden lees je in de lekker dikke Uitgeester van deze week! Verder mooie artikelen over popkoor Surprising, de Kunstroute, het Open Tuinen weekend en de themabijlage Zorg & Welzijn.

De Uitgeester van 6 juni 2018

Crisis bij Dorpshuis de Zwaan, een visdag in Uitgeest, informatie over de kunstroute, de meccanoman, de zwem4daagse en de zomerse themabijlage Lekker genieten. Je leest dit en nog veel meer in De Uitgeester van 6 juni.

De Uitgeester van 30 mei 2018

De Uitgeester van 30 mei ligt voor je klaar, zowel digitaal als op papier. Hierin kun je lezen over de nog vrij nieuwe sport padel, waarvoor je nu ook bij TC Uitgeest terecht kan. Verder het verslag van de sportdag van een aantal scholen, sportverslagen, nieuws over een grote visdag voor zowel dames als jeugd en uitgaansnieuws. Weer genoeg te lezen dus!

De Uitgeester van 23 mei 2018

Na een prachtig Pinksterweekend is er vandaag weer een verse Uitgeester vol met (sfeer)verslagen en foto’s over het ICGT. Uiteraard ook veel ander nieuws zoals over het jubileum van Bistro ’t Schippersrijk, het Lelie Open, Fort aan den Ham en de huttenweek.

De Uitgeester van 16 mei 2018

In De Uitgeester van 16 mei lees je onder andere over:
– Ton Glorie, al 50 jaar kapper
– een bijzonder fotoboek dat zijn oorsprong vond in Uitgeest
– vrijwilligers bij ICGT Uitgeest
– de wandeltocht in het Oer-IJgebied
– de natuurdag bij Boerderijcamping De Rodenburghoeve.
En ander nieuws over ons mooie dorp.

De Uitgeester van 9 mei 2018

Deze week te lezen in De Uitgeester: de uitreiking van de Blauwe Vlag in Uitgeest, genieten van het zomerse weer bij het meer en het zwembad, nieuws over Molendag, het hertenpark, sport- en uitgaan, columns van Jan Baaij en Monique Teeling en leuke moederdagaanbiedingen. In het hart van de krant vind je alles over het ICGT-toernooi van volgende week.

De Uitgeester van 2 mei 2018

Wat was er veel te doen in Uitgeest de afgelopen week! De lintjes werden uitgereikt, Koningsdag werd gevierd, de Avondvierdaagse werd afgerond, zwembad de Zien werd weer geopend en er werd natuurlijk enthousiast gesport.

De Uitgeester van 25 april 2018

De avondvierdaagse, een terugblik op de open watersportdag, vorming van de coalitie, het optreden van Times Square en het succes van Edwin Ott motoren. Je leest dit en nog veel meer in De Uitgeester van 25 april.