Uitkijkpost

Van heel klein tot het grotere nieuws uit Heiloo en omgeving, verslagen van sport en andere evenementen, reportages, foto items, kunst en cultuur, gecombineerd met commerciële redactie en lokale advertenties.

Uitkijkpost van 22 november 2017

Zaterdagochtend wordt de Sint traditiegetrouw weer op het gemeentehuis verwacht. Dat wordt natuurlijk weer één groot feest! Tenminste, dat is wel de bedoeling… Maar wat kijkt onze burgemeester Hans Romeyn dan toch beteuterd? Als dat maar goed komt! Behalve nieuws over Sinterklaas lees je natuurlijk ook het laatste sport-, cultuur- en politieke nieuws in de Uitkijkpost van deze week. Lees je mee?

Uitkijkpost van 15 november 2017

Wist je… dat een team van Gym en Turn vereniging Heiloo naar het NK Trampolinespringen gaat in december? … dat De Meander strijdt tegen zwerfafval? … dat er in Afrika is gefietst voor het goede doel? … en dat de Middenweg tussen Heiloo en Alkmaar voorlopig nog niet wordt doorgetrokken? Voor dit – en nog veel meer ander nieuws – lees je snel de Uitkijkpost van deze week.

Uitkijkpost van 8 november 2017

Ons team heeft – zoals altijd – weer heel hard gewerkt om er een mooie krant van te maken (en dat mag ook weleens gezegd worden, toch?). Uiteraard lees je weer van alles over sport en cultuur, human interest, politiek en het bedrijfsleven. Daarnaast deze week een mooie bijlage met het thema Duurzaam, iets waar (gelukkig) steeds meer bedrijven en mensen mee bezig zijn.

Nu op Uitkijkpost.nl

  • Lustrum editie fjoertour

    Op zaterdag 25 november 2017 vindt de vijfde editie van de Fjoertoer Egmond plaats. De Fjoertoer Egmond is een sprookjesachtige avondwandeltocht vol beleving en emotie langs bakens van licht. Onderweg wordt u regelmatig verrast door afwisselende vormen […]