Van heel klein tot het grotere nieuws uit Heiloo en omgeving, verslagen van sport en andere evenementen, reportages, foto items, kunst en cultuur, gecombineerd met commerciële redactie en lokale advertenties.

Uitkijkpost van 20 juni 2018

Ga er maar eens goed voor zitten, want er valt een flinke Uitkijkpost op de deurmat vandaag! Met de special over de Kunstparade die je in het hart van de krant vindt, kun je je vast goed voorbereiden als je van plan bent de Kunstparade te bezoeken komend weekend. Verder is er natuurlijk volop nieuws, van cultureel tot sportief en human interest. Veel leesplezier en heb je een leuke tip voor de redactie, stuur dan een mail naar redactie@uitkijkpost.nl.

Uitkijkpost van 13 juni 2018

Vanmiddag vind je maar liefst 2 pagina’s met kampioenen in de Uitkijkpost! Lees je voor welk goede doel de Rangers de afstand van 180 km gaan rijden en vind je er een verslag van onze jongerenredactie over hun ijstest. Uiteraard ook het regio- en sportnieuws zoals je dat van ons gewend bent!

Uitkijkpost van 6 juni 2018

Vanmiddag valt hij weer op de deurmat: hét nieuwsblad voor Heiloo en omstreken met o.a. aandacht voor vliegtuighinder, het gemis aan speeltuinen, sport, een nieuwe column en maar liefst 4 pagina’s gewijd aan Culinair Heiloo.

Uitkijkpost van 30 mei 2018

Vandaag in Uitkijkpost o.a. een reactie van de gemeente op de veelbesproken nieuwe verkeersmaatregelen, regionieuws en maar liefst 2 pagina’s sport!

Uitkijkpost van 23 mei 2018

Vandaag in de krant: terugblikken op 2 geslaagde evenementen, kan er al weer druk “gepland” worden voor het aankomende weekend met o.a. de lentefair, living statues en een wijnroute, een nieuwe column én zoals je gewend bent veel ander (sport- en regio) nieuws!

Uitkijkpost van 16 mei 2018

Deze week in Uitkijkpost: regionieuws; met o.a. het trieste bericht rondom de sluiting van een begrip in Heiloo: de Schrijverij. Maar ook sport en vooral veel mooie evenementen in het aankomende, zonnige pinksterweekend: Health Fest Heiloo en Landgoederendag.

Uitkijkpost van 9 mei 2018

‘Zomer’ in Heiloo. De barbecue draait overuren en het lijkt wel stil op straat. Toch valt er vandaag weer een mooie krant in de brievenbus, die vol staat met lokaal nieuws. Natuurlijk staan we even stil bij de brand in de Corneliuskerk in Limmen, we kijken even terug de dodenherdenking en ook de coalitie krijgt aandacht. En wat te denken van weer een mooie krant in krant met dit keer als thema de 1e landgoederendag.

Uitkijkpost van 2 mei 2018

Vandaag in de Uitkijkpost: o.a. een compilatie van Koningsdag, is er een verkeersdiscussie opgelaaid en is er uiteraard aandacht voor de herdenking op 4 mei.

Uitkijkpost van 25 april 2018

Koninklijk bezoek en een oranje hart, kortom een koningsgezinde krant vandaag. Met uiteraard het regionieuws, sport en cultuur zoals je van ons gewend bent.