Digitale edities: [catnaam]

De Uitgeester van 17 januari 2018

Vers van de pers: De Uitgeester van 17 januari. Deze week een artikel over een Uitgeester die oldtimers verzamelt, een verslag van de Koos Albert Awards in de A9 studio’s, nieuwe verkeersregels in het dorp, uitgaansnieuws, sportnieuws en een paar mooie columns. Genoeg om te lezen op deze regenachtige winterdag.

De Uitgeester van 10 januari 2018

De Uitgeester van 10 januari ligt voor je klaar. Ga er maar even lekker voor zitten en lees over politiek, sport, nieuws en verhalen over gewone en bijzondere Uitgeesters, politienieuws, leuke aanbiedingen en veel meer.

De Uitgeester van 3 januari 2018

Lees je het ook? Nummer 1 van de 120e jaargang van De Uitgeester! Al 120 jaar brengen wij het nieuws uit Uitgeest en omgeving. Wat een mijlpaal! Ook dit jaar gaan we hier gewoon mee door. De eerste krant van dit jaar valt vanmiddag op de mat in Uitgeest en Akersloot en is nu al online te lezen. Met weer veel lokaal nieuws, artikelen, foto’s en verslagen.

Namens het gehele team wensen we je het allerbeste voor een fantastisch 2018!

De Uitgeester van 20 december 2017

Deze laatste krant van het jaar staat in het teken van kerst met o.a. een woordzoeker en veel mooie, eigen verhalen. Veel leesplezier gewenst!

De Uitgeester van 13 december 2017

De Uitgeester van 13 december staat in het teken van sneeuw en kerst. Met prachtige winterfoto’s, een pagina vol met puzzels voor de kerstvakantie, heel veel leuke aanbiedingen, activiteiten, tips en mooie verhalen.

De Uitgeester van 6 december 2017

Sinterklaas is alweer het land uit, we blikken nog even terug op dit gezellige feest in De Uitgeester van deze week. Hierin ook aandacht voor o.a. de problemen van scholen in Uitgeest, kerst(bomen), uitjes en sportnieuws.

NIEUW vanaf deze week:
– de maandelijkse rubriek Vrijwilliger in Beeld
– de beste weekaanbiedingen van de Jumbo
– bezorging nu ook in Akersloot!