Digitale edities: [catnaam]

Uitkijkpost van 10 oktober 2018

Vandaag valt er een behoorlijk dikke krant op de deurmat; 40 pagina’s maar liefst! In het hart van de krant vind je onze special ‘Exclusief, focus in Heiloo’, waarin mooie bedrijven uit de regio zich presenteren. Ga er dus maar goed voor zitten, er is genoeg te lezen.

Uitkijkpost van 3 oktober 2018

Niet alleen de kinderen hebben veel moois te lezen in de Kinderboekenweek: in de Uitkijkpost lees je vandaag o.a. over een koninklijke onderscheiding, een “Better World Award”, de culturele agenda en de nieuwe aanwinsten in het Historisch Museum. Tevens vind je in het hart van de krant de special van x op x en is er een speciale woon-special!

Uitkijkpost van 26 september 2018

Ook vandaag valt er een krant boordevol nieuws op de deurmat: van divers cultureel nieuws tot een verslag van het eerste SuperSchoon Festival en van een feestje bij Kits Oonlie en de Willibrordschool tot allerlei regio- en sportnieuws. Of je nu op de papieren krant wacht, of alvast online begint: veel leesplezier.

Uitkijkpost van 19 september 2018

Vandaag een speciale krant waarin wij een gedeelte aan, de vorige week overleden, unieke persoonlijkheid: Willem Gomes, hebben gewijd. Uiteraard lees je tevens het regio- en sportnieuws en hebben wij deze week maar liefst 3 pagina’s met najaarsmode.

Uitkijkpost van 12 september 2018

Vandaag is er in de Uitkijkpost o.a. aandacht voor Wilibrordus draait anders door, de opkikkers van augustus, het superschoonfeest en sportweek Heiloo. En daarnaast, uiteraard, nog veel meer sport- en regionieuws.