Digitale edities: [catnaam]

Uitkijkpost van 18 juli 2018

Vannacht gedrukt en vandaag op de deurmat: met zoals je gewend bent aandacht voor het regionieuws, sport en een nieuwe column. Tevens is deze week de Breedelaan aan bod voor het item: “De straat”.

Uitkijkpost van 11 juli 2018

Wat ga jij deze zomer doen? In de Uitkijkpost van vanmiddag vind je o.a. een pagina met leuke uitstapjes! Wanneer je graag veel buiten bent, om een praatje verlegen zit, het thema: “actief in de zomer” zelf ten uitvoer wil brengen en gesteld bent op Uitkijkpost, bel dan met Nancy op 0640107820 en meld je aan als bezorger!

Uitkijkpost van 4 juli 2018

Op welke plek eindigt Herberg Jan met de test van beste terras, een pizzatest van de jongerenredactie en voor welke school zijn er zonnepanelen geplaatst? Verder een spannend project met een fictief artikel welke je op pagina 5 vindt!

Uitkijkpost van 27 juni 2018

Vanmiddag verschijnt alweer de 26e krant van dit jaar. Je leest hierin o.a. over de kermis die a.s. donderdag weer neerstrijkt in ons dorp, timmerdorp, feest bij Hockeyclub de Terriƫrs en uiteraard nog meer (sport-) en regionieuws!

Uitkijkpost van 20 juni 2018

Ga er maar eens goed voor zitten, want er valt een flinke Uitkijkpost op de deurmat vandaag! Met de special over de Kunstparade die je in het hart van de krant vindt, kun je je vast goed voorbereiden als je van plan bent de Kunstparade te bezoeken komend weekend. Verder is er natuurlijk volop nieuws, van cultureel tot sportief en human interest. Veel leesplezier en heb je een leuke tip voor de redactie, stuur dan een mail naar redactie@uitkijkpost.nl.

Uitkijkpost van 13 juni 2018

Vanmiddag vind je maar liefst 2 pagina’s met kampioenen in de Uitkijkpost! Lees je voor welk goede doel de Rangers de afstand van 180 km gaan rijden en vind je er een verslag van onze jongerenredactie over hun ijstest. Uiteraard ook het regio- en sportnieuws zoals je dat van ons gewend bent!