Digitale edities: [catnaam]

Uitkijkpost van 18 april 2018

Vandaag lekker in de zon genieten van de Uitkijkpost met daarin o.a. de ins and outs voor Koningsdag, de aankondiging van de opening van het zwembadseizoen en uiteraard het sport en regionieuws.

Uitkijkpost van 11 april 2018

Naast de vertrouwde rubrieken; regio en sport is er o.a. aandacht voor de Maalwater run & walk, het thema veiligheid en de jongerenredactie.

Uitkijkpost van 4 april 2018

Na de regenachtige paasdagen en het missen van een dag, is het ons toch weer gelukt een goed gevulde editie te maken met o.a. aandacht voor de “koeiendans” en daarmee de start van het voorjaar. Daarnaast is er volop ander nieuws: van cultuur en sport (Kars Kroon naar het NK) tot Heilooër ondernemingen. En niet te vergeten de vaste rubrieken, met deze week o.a. een column van Lynn.

Uitkijkpost van 28 maart 2018

In de krant kijken we nog even terug op de uitslag van de verkiezingen van vorige week woensdag. Ook de verdeling van de restzetels komt aan bod. Daarnaast is er volop ander nieuws: van cultuur en sport tot Heilooër ondernemingen. En niet te vergeten de vaste rubrieken, met deze week o.a. een column van Dick de Scally.

Uitkijkpost van 21 maart 2018

Vanmiddag weer een splinternieuwe krant met uiteraard aandacht voor het verkiezings- en jongerendebat, maar ook voor groensafari’s, het regionieuws en het sportkatern. Deze week is er tevens een voorjaarseditie bijgevoegd!