Digitale edities: [catnaam]

Uitkijkpost van 17 januari 2018

Het lijken weer stormachtige dagen te worden… Hopelijk valt het voor de bezorger vanmiddag een beetje mee. In de krant van deze week volop aandacht voor cultuur, het sportieve ‘Ins and Outs’ staat in Bedrijf Belicht en hoe zit het nou toch met die Bachelor? Veel leesplezier!

Uitkijkpost van 10 januari 2018

In de krant van deze week wordt volop aandacht geschonken aan de wateroverlast in Zuiderloo. Het water loopt daar zeer slecht weg, hetgeen bijvoorbeeld voor Pensionstal Sprenkeling de nodige problemen oplevert. Wordt het pompen of verzuipen?

Heb je zelf een onderwerp waarvan je vindt dat de Uitkijkpost daar aandacht zou moeten schenken? Laat het ons gerust weten via redactie@uitkijkpost.nl.

Uitkijkpost van 3 januari 2018

En daar is ie dan… De eerste Uitkijkpost van het nieuwe jaar. Allereerst namens al onze medewerkers, vrijwilligers en bezorgers: de beste wensen voor een fantastisch 2018. Laten we er met elkaar iets moois van maken. Na twee weken rust valt er vanmiddag in ieder geval weer een krant vol nieuws op de deurmat.

Uitkijkpost van 20 december 2017

De laatste Uitkijkpost van 2017 staat online en valt vanmiddag op de deurmat. Een pracht van een kerstkrant, boordevol nieuws en wetenswaardigheden.

De redactie geniet komende week van haar welverdiende rust, volgende week is er dus geen krant. Online houden we je, misschien op een iets lager pitje, natuurlijk wel op de hoogte van het laatste nieuws. Namens ons allen (op pag. 29 zie je ons 😊): Fijne Feestdagen!

Uitkijkpost van 13 december 2017

Wauw…. wat hebben we een prachtige witte plaatjes gezien de afgelopen dagen. En hoewel de sneeuw ook wel voor wat ongemak zorgde, is er vooral volop van genoten. Maar er was natuurlijk meer de afgelopen week.

Heiloo stond even op z’n kop toen een auto met daarin een twee-jarig jongetje werd gestolen. Gelukkig waren de auto en het jongetje weer heel snel (en ongedeerd) terecht. Ook werd er een 13-jarige jongen beroofd, naar getuigen wordt nog gezocht.

Uitkijkpost van 6 december 2017

Nu Sinterklaas weer terug is naar Spanje, kunnen we langzaam vooruit gaan kijken naar Kerst. De kerstdecoratie ligt in de winkels en hier en daar staat de kerstboom zelfs al. Naast de tradities van ons kikkerlandje zijn er natuurlijk ook andere zaken. Zo lees je onder andere over een ‘Verhalenbank’, komt Arthur Japin naar Heiloo voor een Literaire Salon en is er natuurlijk het nodige sportnieuws.