Kijk op Castricum

Kijk op Castricum is een uitgave van Uitkijkpost Media B.V. Kijk op Castricum wordt om de week verspreid in Castricum en Bakkum. U kunt de krant ook afhalen op het Gemeentehuis, bij Boekhandel Laan en de Bibliotheek.

Kijk op Castricum van 15 november 2017

Vandaag kun je in de ‘Kijk op Castricum’ lezen over de tuinadviezen van de Technasiumleerlingen van het Bonhoeffercollege Castricum, een verslag van het begrotingsberaad, het unieke talent van CSV Rolstoelhandbal en de verhuizing van Hairstyle4you naar de Torenstraat en natuurlijk nog veel meer regionaal nieuws. Kortom, genoeg te lezen.

Kijk op Castricum van 1 november 2017

Het is al weer tijd voor een nieuwe ‘Kijk op Castricum’ met hierin deze week een verslag van de stormachtige eerste strand- en duinloop van AV Castricum, een veiling in Limmen voor kerk en jeugd, de viering van allerzielen op 8 november en de nieuwe bluspakken van de Brandweer Castricum.

Kijk op Castricum van 18 oktober 2017

Vandaag in de Kijk op Castricum een uitgebreid verslag van de raadsvergadering over o.a. het nieuwe zwembad, verder aandacht voor de beroepenmarkt op het Bonhoeffercollege Castricum, de verjaardag van Huis van Hilde en de waterdag bij Bezoekerscentrum De Hoep.

Nu op de Kijk op Castricum website