Specials

Duurzaam Heiloo

‘Duurzaam Heiloo’-special in de Uitkijkpost van 8 november 2017

Nieuwsbrief van de gemeente Uitgeest

Deze nieuwsbrief is een samenvatting. De volledige Omgevingsvisie 2030 ligt tot en met 8 september ter inzage in het gemeentehuis en is ook te lezen of downloaden op onze website /. Hier en daar in deze nieuwsbrief verwijzen we naar hoofdstukken uit het volledige document.

Nieuwsbrief van de gemeente Uitgeest

In deze krant vindt u de belangrijkste informatie over de plannen rondom de herinrichting van het centrum. Worden bepaalde vragen niet beantwoord? In het gemeentehuis is een permanente expositie met onder andere een maquette van het centrumgebied. Tijdens de openingstijden kunt u altijd even naar binnen lopen om deze te bekijken.

Ook op www.uitgeest.nl/wijk-wonen/centrum/ kunt u alle informatie rondom de centrumplannen vinden. Hou ook De Uitgeester in de gaten voor publicaties over dit onderwerp.

ICGT toernooikrant 2017

ICGT, het internationale voetbaltoernooi dat plaatsvindt van 2 t/m 5 juni 2017. Lees er alles over in de uitgebreide special.

Sportkrant Heiloo 2016

Deze krant biedt u informatie over de vele activiteiten op het gebied van sport en gezondheid tijdens de Nationale Sportweek. Deze sportweek vindt plaats van 17 tot en met 25 september in Heiloo.