Een vertrouwde mix van gemeentelijk nieuws, verenigingsnieuws, bijzondere gebeurtenissen, dorpsberichten en natuurlijk acties en aanbiedingen van de winkeliers en ondernemers; voor, door en over Uitgeesters, Uitgeest en omgeving.

De Uitgeester van 23 mei 2018

Na een prachtig Pinksterweekend is er vandaag weer een verse Uitgeester vol met (sfeer)verslagen en foto’s over het ICGT. Uiteraard ook veel ander nieuws zoals over het jubileum van Bistro ’t Schippersrijk, het Lelie Open, Fort aan den Ham en de huttenweek.

De Uitgeester van 16 mei 2018

In De Uitgeester van 16 mei lees je onder andere over:
– Ton Glorie, al 50 jaar kapper
– een bijzonder fotoboek dat zijn oorsprong vond in Uitgeest
– vrijwilligers bij ICGT Uitgeest
– de wandeltocht in het Oer-IJgebied
– de natuurdag bij Boerderijcamping De Rodenburghoeve.
En ander nieuws over ons mooie dorp.

De Uitgeester van 9 mei 2018

Deze week te lezen in De Uitgeester: de uitreiking van de Blauwe Vlag in Uitgeest, genieten van het zomerse weer bij het meer en het zwembad, nieuws over Molendag, het hertenpark, sport- en uitgaan, columns van Jan Baaij en Monique Teeling en leuke moederdagaanbiedingen. In het hart van de krant vind je alles over het ICGT-toernooi van volgende week.

De Uitgeester van 2 mei 2018

Wat was er veel te doen in Uitgeest de afgelopen week! De lintjes werden uitgereikt, Koningsdag werd gevierd, de Avondvierdaagse werd afgerond, zwembad de Zien werd weer geopend en er werd natuurlijk enthousiast gesport.

De Uitgeester van 25 april 2018

De avondvierdaagse, een terugblik op de open watersportdag, vorming van de coalitie, het optreden van Times Square en het succes van Edwin Ott motoren. Je leest dit en nog veel meer in De Uitgeester van 25 april.

De Uitgeester van 18 april 2018

Allemaal lekker naar buiten vandaag want het wordt zomers warm! Om toch niks van het laatste nieuws uit Uitgeest te missen, kun je de krant nu vast online lezen. Deze week veel sportnieuws, een column over (s)teken, nuttige info over Koningsdag en de watersportdag en natuurlijk veel ander dorpsnieuws.

De Uitgeester van 11 april 2018

Ook deze week weer veel lokaal nieuws en achtergrondinformatie. Je leest over de Noord-Hollandse Bierbrouwerij die bijna van start gaat aan de Lagendijk, de open dag bij de Rodenburghoeve en de restauratie van molen de Kat. Daarnaast de vertrouwde columns van Monique Teeling en Jan Baaij en veel sport- en ander dorpsnieuws.

De Uitgeester van 4 april 2018

Deze week in De Uitgeester: paaseieren zoeken bij de Zien, de installatie van de gemeenteraad, vrijwilliger in beeld, columns van Monique en Lewin, Bakkerij Putter lanceert een nieuw spaarsysteem, sportnieuws en de themapagina’s over ‘Afscheid nemen’. Weer veel informatie voor en over Uitgeesters!

De Uitgeester van 28 maart 2018

De Uitgeester van 27 maart is nu te lezen. Met deze week heel wat leuke, interessante en actuele columns, de reacties van de lijsttrekkers van de 7 politieke partijen na de verkiezingsuitslag, sportnieuws en een mooi verhaal over de familie Krom.