De Uitgeester

Een vertrouwde mix van gemeentelijk nieuws, verenigingsnieuws, bijzondere gebeurtenissen, dorpsberichten en natuurlijk acties en aanbiedingen van de winkeliers en ondernemers; voor, door en over Uitgeesters, Uitgeest en omgeving.

De Uitgeester van 17 januari 2018

Vers van de pers: De Uitgeester van 17 januari. Deze week een artikel over een Uitgeester die oldtimers verzamelt, een verslag van de Koos Albert Awards in de A9 studio’s, nieuwe verkeersregels in het dorp, uitgaansnieuws, sportnieuws en een paar mooie columns. Genoeg om te lezen op deze regenachtige winterdag.

De Uitgeester van 10 januari 2018

De Uitgeester van 10 januari ligt voor je klaar. Ga er maar even lekker voor zitten en lees over politiek, sport, nieuws en verhalen over gewone en bijzondere Uitgeesters, politienieuws, leuke aanbiedingen en veel meer.

De Uitgeester van 3 januari 2018

Lees je het ook? Nummer 1 van de 120e jaargang van De Uitgeester! Al 120 jaar brengen wij het nieuws uit Uitgeest en omgeving. Wat een mijlpaal! Ook dit jaar gaan we hier gewoon mee door. De eerste krant van dit jaar valt vanmiddag op de mat in Uitgeest en Akersloot en is nu al online te lezen. Met weer veel lokaal nieuws, artikelen, foto’s en verslagen.

Namens het gehele team wensen we je het allerbeste voor een fantastisch 2018!

Nu op Uitgeester.nl