Een vertrouwde mix van gemeentelijk nieuws, verenigingsnieuws, bijzondere gebeurtenissen, dorpsberichten en natuurlijk acties en aanbiedingen van de winkeliers en ondernemers; voor, door en over Uitgeesters, Uitgeest en omgeving.

De Uitgeester van 5 december 2018

Een heerlijke feelgood editie van De Uitgeester: Facta viert zijn 60-jarig bestaan, FC Uitgeest wordt rookvrij, ijsmeester Nico is als een kind zo blij dat de waterkraan weer open kon en als klap op de vuurpijl het thema lekker genieten, pak gezellig een kop koffie erbij en lees hier verder.

De Uitgeester van 28 november 2018

De sfeerverlichting hangt weer in het dorp, FC Uitgeest heeft nieuwe hoofdsponsors, het aankomende Pietenfeest bij Fort K’ijk, maar het nieuws wordt deze week gedomineerd door de verwoestende brand aan het Nieuwland, een drama voor de bewoners.

De Uitgeester van 21 november 2018

In het kader van de aankomst van Sinterklaas een prijsvraag met kans op mooie prijzen, een themabijlage zorg en welzijn én de 14-jarige Uitgeester Sander Dijkhuizen wint een prestigieuze prijs, dit en meer vandaag in De Uitgeester.

De Uitgeester van 7 november 2018

Judie Kloosterman sluit zich aan bij het CDA, René Vermeer doet verslag vanuit Nepal, Bistro ’t Schippersrijk zoekt een kok, op een speciale pagina leest u hoe het er in de keuken aan toe gaat en er werd veel gespit en getuinierd afgelopen zaterdag in het dorp. Waarom? Dat kunt u lezen in de nieuwe editie van de Uitgeester.