Van heel klein tot het grotere nieuws uit Heiloo en omgeving, verslagen van sport en andere evenementen, reportages, foto items, kunst en cultuur, gecombineerd met commerciële redactie en lokale advertenties.

Uitkijkpost van 21 maart 2018

Vanmiddag weer een splinternieuwe krant met uiteraard aandacht voor het verkiezings- en jongerendebat, maar ook voor groensafari’s, het regionieuws en het sportkatern. Deze week is er tevens een voorjaarseditie bijgevoegd!

Uitkijkpost van 7 maart 2018

Vanmiddag valt er weer flink wat te lezen in de Uitkijkpost van deze week: Een feestje in het glas én in de koepel, ijspret, het feest van de democratie, feestelijke paasactiviteiten; het kan niet op. Veel leesplezier!

Uitkijkpost van 28 februari 2018

Op zoek naar het voorjaar laat koning winter nog even flink zien wat hij waard is. Zo ook de politieke partijen op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen. In de krant van deze week vind je tevens een verslag over de ervaring van Heilooërs in Pyeong Chang, is er aandacht voor NL Doet en de aanleg van een fruittuin en is er weer een nieuwe column!

Uitkijkpost van 21 februari 2018

Vandaag een primeur in het hart van de krant: een losse ‘special’ van maar liefst vier pagina’s. Aan Bakkerij Hoetjes de eer. Terwijl de olympische schaatsers al aardig wat medailles hebben gewonnen, waren Heilooër sporters ook succesvol. Je leest erover op onze sportpagina. En dan is er nog de politiek: vanaf deze week nemen we een aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Heb jij je er al in verdiept?

Uitkijkpost van 14 februari 2018

De Olympische Spelen zijn in volle gang en tot dusver doet Nederland het super! Geniet jij er ook zo van? In de krant van deze week lees je het bijzondere verhaal van de eerste Nederlandse hardrijdster op de Olympische Spelen in 1964. Ook staat er een mooi interview met onze burgemeester Hans Romeyn in. Wat fijn dat hij daar tijd voor vrij maakte in zijn overvolle agenda. Met nog volop ander lokaal nieuws is er in ieder geval weer genoeg te lezen!

Uitkijkpost van 7 februari 2018

Sportief Heiloo hoopt vandaag of morgen de schaatsen onder te kunnen binden. Vorige week werd vorst aangekondigd en sindsdien wordt er verlangend naar IJsbaan Heiloo gekeken. Vooralsnog geen ijs om op te schaatsen, helaas. Wel belooft het weer een prachtige zonnige dag te worden. De wandelschoenen aan dan maar en lekker een frisse neus halen! En daarna… met een warme chocomel of een kop verse koffie of thee fijn de Uitkijkpost lezen. Geniet!

Uitkijkpost van 31 januari 2018

Vandaag valt er weer een mooie nieuwe Uitkijkpost in de brievenbus. Maar mocht je de krant nou niet ontvangen vandaag, laat het ons dan vooral weten of neem contact op met Rodi via 0226-331020. Doe je dit voor 12.00 uur donderdagochtend, dan wordt de krant nog keurig nabezorgd. Kan je niet langer wachten? Dan lees je de krant gewoon vast online. Van cultuur, tot human interest en sport, er komt weer van alles aan bod deze week.

Uitkijkpost van 24 januari 2018

De vierde krant van het jaar rolt vanmiddag vers van de pers, zo door de brievenbus. Lees je mee hoe Henk Scholten afscheid neemt van zijn bloemenzaak? En herinner je je Gwen Wijker nog? Deze week lees je hoe het nu met haar gaat. Vergeet vooral ook het stukje over de zieke hertjes niet, want dit mag natuurlijk niet meer gebeuren. Heb je zelf een interessant verhaal? Of ken je iemand met een gekke verzameling die wel wat aandacht verdient? Laat het ons vooral weten en mail naar redactie@uitkijkpost.nl