Van heel klein tot het grotere nieuws uit Heiloo en omgeving, verslagen van sport en andere evenementen, reportages, foto items, kunst en cultuur, gecombineerd met commerciële redactie en lokale advertenties.

Uitkijkpost van 23 mei 2018

Vandaag in de krant: terugblikken op 2 geslaagde evenementen, kan er al weer druk “gepland” worden voor het aankomende weekend met o.a. de lentefair, living statues en een wijnroute, een nieuwe column én zoals je gewend bent veel ander (sport- en regio) nieuws!

Uitkijkpost van 16 mei 2018

Deze week in Uitkijkpost: regionieuws; met o.a. het trieste bericht rondom de sluiting van een begrip in Heiloo: de Schrijverij. Maar ook sport en vooral veel mooie evenementen in het aankomende, zonnige pinksterweekend: Health Fest Heiloo en Landgoederendag.

Uitkijkpost van 9 mei 2018

‘Zomer’ in Heiloo. De barbecue draait overuren en het lijkt wel stil op straat. Toch valt er vandaag weer een mooie krant in de brievenbus, die vol staat met lokaal nieuws. Natuurlijk staan we even stil bij de brand in de Corneliuskerk in Limmen, we kijken even terug de dodenherdenking en ook de coalitie krijgt aandacht. En wat te denken van weer een mooie krant in krant met dit keer als thema de 1e landgoederendag.

Uitkijkpost van 2 mei 2018

Vandaag in de Uitkijkpost: o.a. een compilatie van Koningsdag, is er een verkeersdiscussie opgelaaid en is er uiteraard aandacht voor de herdenking op 4 mei.

Uitkijkpost van 25 april 2018

Koninklijk bezoek en een oranje hart, kortom een koningsgezinde krant vandaag. Met uiteraard het regionieuws, sport en cultuur zoals je van ons gewend bent.

Uitkijkpost van 18 april 2018

Vandaag lekker in de zon genieten van de Uitkijkpost met daarin o.a. de ins and outs voor Koningsdag, de aankondiging van de opening van het zwembadseizoen en uiteraard het sport en regionieuws.

Uitkijkpost van 11 april 2018

Naast de vertrouwde rubrieken; regio en sport is er o.a. aandacht voor de Maalwater run & walk, het thema veiligheid en de jongerenredactie.

Uitkijkpost van 4 april 2018

Na de regenachtige paasdagen en het missen van een dag, is het ons toch weer gelukt een goed gevulde editie te maken met o.a. aandacht voor de “koeiendans” en daarmee de start van het voorjaar. Daarnaast is er volop ander nieuws: van cultuur en sport (Kars Kroon naar het NK) tot Heilooër ondernemingen. En niet te vergeten de vaste rubrieken, met deze week o.a. een column van Lynn.

Uitkijkpost van 28 maart 2018

In de krant kijken we nog even terug op de uitslag van de verkiezingen van vorige week woensdag. Ook de verdeling van de restzetels komt aan bod. Daarnaast is er volop ander nieuws: van cultuur en sport tot Heilooër ondernemingen. En niet te vergeten de vaste rubrieken, met deze week o.a. een column van Dick de Scally.