Uitkijkpost

Van heel klein tot het grotere nieuws uit Heiloo en omgeving, verslagen van sport en andere evenementen, reportages, foto items, kunst en cultuur, gecombineerd met commerciële redactie en lokale advertenties.

Uitkijkpost van 17 januari 2018

Het lijken weer stormachtige dagen te worden… Hopelijk valt het voor de bezorger vanmiddag een beetje mee. In de krant van deze week volop aandacht voor cultuur, het sportieve ‘Ins and Outs’ staat in Bedrijf Belicht en hoe zit het nou toch met die Bachelor? Veel leesplezier!

Uitkijkpost van 10 januari 2018

In de krant van deze week wordt volop aandacht geschonken aan de wateroverlast in Zuiderloo. Het water loopt daar zeer slecht weg, hetgeen bijvoorbeeld voor Pensionstal Sprenkeling de nodige problemen oplevert. Wordt het pompen of verzuipen?

Heb je zelf een onderwerp waarvan je vindt dat de Uitkijkpost daar aandacht zou moeten schenken? Laat het ons gerust weten via redactie@uitkijkpost.nl.

Uitkijkpost van 3 januari 2018

En daar is ie dan… De eerste Uitkijkpost van het nieuwe jaar. Allereerst namens al onze medewerkers, vrijwilligers en bezorgers: de beste wensen voor een fantastisch 2018. Laten we er met elkaar iets moois van maken. Na twee weken rust valt er vanmiddag in ieder geval weer een krant vol nieuws op de deurmat.

Nu op Uitkijkpost.nl

  • De Papaver Coaching

    HEILOO - Ineke Hogenkamp (50) van De Papaver Coaching woont tien jaar in Heiloo met haar man en twee poezen en opende vijf jaar geleden haar praktijk aan de Kerkelaan. Zij geeft faalangst-, weerbaarheids- en examentraining en is tevens gespecialiseerd in […]